Volg ons op Facebook 2.881
Volg ons op Twitter 6.776
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 5.778
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 30.144

Wat is Skype?

Hans-Wouter van Dam
Hans-Wouter van Dam
Uitgever Verkopersonline.nl

Met Skype kan je gratis over het internet bellen. Maar hoe werkt dat nou? Is het makkelijk te installeren en is het nou echt gratis? Op al deze vragen krijgt u antwoord. 

Wat is Skype?

Wat is Skype?
Skype is een gratis programma waarmee je kostenloos kunt bellen naar mensen overal ter wereld. Nadat je de Skype software geïnstalleerd hebt, bel je helemaal gratis met andere Skype-gebruikers overal ter wereld! Skype is het populairste gratis belprogramma in zijn soort, miljoenen mensen hebben al hun eigen gratis Skype account.

Hoe werkt Skype?
Als u de gratis Skype-software gebruikt, kunt u verbinding maken met andere Skype-gebruikers, waarmee u kunt praten en chatten. Achter de schermen wordt de verbinding voor u beheerd door geavanceerde P2P-technologie.


Wat zijn de voordelen van Skype?

Gratis onbeperkt wereldwijde telefoongesprekken met andere Skype-gebruikers en uitstekende geluidskwaliteit. Skype werkt met alle firewalls en routers, er hoeft niets ingesteld te worden. De contactlijst toont wanneer je Skype vrienden online en aanwezig zijn om te praten of chatten. Skype is heel eenvoudig te gebruiken, de gesprekken zijn van begin tot eind versleuteld voor gewaarborgde privacy. Met Skype kun je ook chatten, video-bellen, conferentie-gesprekken voeren en heel voordelig SMS-berichten versturen! 


Wat heb ik nodig om gratis te bellen met Skype?

Wil je gratis bellen met Skype, dan moet je eerst de Skype software installeren. Vervolgens kun je met een headset, USB telefoon of Dualphone gesprekken voeren.  

Wat kost bellen naar "gewone" telefoons en gsm's?
Als degene die je belt geen Skype heeft, kun je goedkoop bellen met SkypeOut. SkypeOut is een goedkope manier om met Skype vrienden te bellen die nog steeds traditionele vaste lijnen of mobiele telefoons gebruiken.

Momenteel is het SkypeOut wereldwijd tarief € 0,02 per minuut voor meer dan twintig landen. Hierbij geldt dat het niet uitmaakt waar je vandaan belt, maar enkel waar je naartoe belt. Ook gelden er geen piek- of daluren, je betaalt 24 uur per dag hetzelfde tarief! Dit betekent bijvoorbeeld dat je overdag naar een familielid in Hongkong voor zo'n 1 euro een uur lang kan bellen!

Voor het bellen naar mobiele telefoons, betaal je momenteel €0,253.


Wat is nou gratis en wat niet met Skype?
Met Skype kun je gratis onbeperkt telefoongesprekken voeren met andere Skype-gebruikers wereldwijd. Sommige diensten zijn niet gratis, maar nog steeds wel voordelig.


Meer informatie

Hans-Wouter van Dam

Hans-Wouter van Dam

Hans-Wouter van Dam is de oprichter van Verkopersonline.nl. Hij is zijn carrière begonnen als verkoper en snel daarna heeft hij zijn eerste bedrijf opgezet. Sinds 1998 is hij werkzaam in het internet. Hij is tevens oprichter van Startkabel.nl, een linkportal die onder zijn leiding de top 10 van best bezochte websites van NL heeft gehaald.
Alle artikelen van deze auteur
Lezerswaardering 7,5
(841 stemmen)
 
Hoe waardeert u dit artikel?

10

Dit artikel delen:

Sluit u aan bij onze LinkedIn groep
Volg ons op Twitter
Vind ons leuk op Facebook
Word lid van onze gratis nieuwsbrief
Reacties

Theo Ouborg

Goed uitgelegd en prima info waar je rustig overheen kunt lezen zonder allerlei overbodige info

Thanx

Ger

Tip:
Vergeet niet te kijken bij 'downloads' op www.skype.com of er inmiddels -gratis- software beschikbaar is voor je PDA-phone. Mocht je er ééntje hebben dan zit je over de hele wereld in heel veel café's, restaurants en op de meeste beurzen (en vaak zelfs bij mensen voor de deur) te bellen via een draadloos netwerk tegen 0.02 of 0.25 per minuut.

Dat geldt weliswaar alleen voor de niet-dichtgetimmerde verbindingen of die waarop u toegang heeft maar ik kan uit ervaring melden dat dat er meer dan genoeg zijn.

Zit er dan iemand achter z'n PC dan bel je wederom gratis.

jetteke

Kan ik vanuit internetcafeetjes in Azie ook gebruik maken van skype en hoe doe ik dat??

Petra

Hoe kan het dan dat ik ineens met bellen vanuit Brazilie 0.044 moet betalen, terwijl dat eerst 0.017
was ?

m.vr.gr.
Petra

g j kinnegim

ik heb skype geinstalleerd en beschik ook over een microfoon, tue stereo sound systeem staat er op. een testgesprek geeft alleen skype weer, maar hoor ze niet terug. moet ik dan nog wat anders aanchaffen om een gesprek te voeren.

de informatie tegemoetziend.

Rebecca de Braaf

Ik probeerde via Skype naar mijn zorgverzekeraar te bellen, deze had een nederlands vlaggetje en een skype telefoontje naast het telefoonnr. staan, maar dat lukte niet, mijn vraag is waarom niet, we hebben toch allebei skype?

Ger

Tijd voor een paar antwoorden:

@Jetteke; JA, mits je je headsetje kunt inpluggen en de Skype-software op de PC's van dat internetcafeetje staat.

@Petra; Als je moet betalen voor Skype-gesprekken bel je dus niet naar een andere skype-gebruiker maar via Skype naar een 'buitenlijn' en die betaal je gewoon. Via een soort beltegoed dat je eerst dient aan te schaffen (bij Skype). Skype gesprekken (VOIP) van computer naar computer zijn echt he-le-maal gratis.

@ g j Kinnegim; Je hebt kennelijk genoeg hardware, microfoon en speakers / headsetje-all-in. Wat je wel moet doen is bij geluidsinstellingen je microfoon aanzetten. Als je de dame van Skype hebt gehoord werkt alles, alleen je input dus niet en da's een instelling.

@Rebecca; Je kunt Skype-software zó instellen dat álle telefoonnummers als skype-link worden weergegeven, dus dat je met één klik ook vaste nummers belt die op websites staan, via Skype-out (beltegoed nodig). Dat ze er als link staan wil dus niet zeggen dat het skype-accounts zijn. Kun je bij voorkeursinstellingen wijzigen. Een skype-account heeft als link "callto://skypegebruiker"

Ik lees wel vragen maar geen antwoorden, vandaar.

Groet!
Ger

loppop

waar zie je de kosten
kome ze op jou tlefoonrekening
of hoe werkt da

vandenmeersschaut daniel

Hello beste,
Zit 9 weken in in Azië per jaar, en toch klopt het niet, der is nu eenmaal niks dat kompleet gratis is.
Groetjes, Daniel76

vandenmeersschaut daniel

Hello beste,
Zit 9 weken in in Azië per jaar, en toch klopt het niet, der is nu eenmaal niks dat kompleet gratis is.
Groetjes, Daniel76

yvette

als ik iemand zou willen bellen met skype naar een mobile nummer, krijg ik in beeld dat dat 0,22 eurocent kost. maar voor wie zijn die kosten dan? voor mij of voor de gene die ik bel? en als mij dat geld zou kosten, waar word dat vanaf gehaald dan?
groetjes Yvi

raffell

dat wil ik ook weten
waar worden de kosten dan vanaf gehaald Mvg Raffell

Ger

Nanette,

Je hebt waarschijnlijk de Skype Button aan je browser gekoppeld (kun je zien in je werkbalk). Klik op de knop en kies “Remove Skype add-on for IE”.

Dat moet 'm zijn.


@Raffel

Om te beginnen koop je "beltegoed" voor "skype-naar-reguliere telefoons" door in je Skype-scherm bij "acties" voor "skypeout" te kiezen. Vanaf daar wijst het zich vanzelf.

Succes

Ger

Nanette,

Da's veel dank. :-)

Goed weekend!

Sorry, hij wilde niet pakken leek 't.
Maar inderdaad veel dank! :-)

ywe

Ik kan wel de ander zien en horen, maar de ander ziet en hoort mij niet. Wat kan hiervan de oorzaak zijn.
gr ywe

Laura

Ik wil graag iets zeker weten, voor ik iemand in het buitenland op kosten jaag. Als je met een tegoed naar een mobiel nummer in het buitenland belt, moet degene naar wie je belt dan ook (iets) betalen? Of betaal je door de verschillende tarieven zelf al tot over de grens?

harpoon

do you have it in english too ?

minke |  http://geen

eerst bel ik via skype naar syria 0.35
dan via internet calls naar syria 0.15
nu via voipbuster voor 0.07
Dit alles naar de vaste telefoon niet naar mobiel.
alle andere landen zij gratis het zelfde als SKYPE

Dennis

Ik snap hem ff niet meer. ik heb skype geinstalleerd maar moet eerst 10 euro betalen voor het werkt???

leomatty

Hallo,

Kan ik met Skypeout in Amerika zonder WIFI contact (omdat we niet in de buurt zijn van een modem) bellen met iemand in Amerika om bijv, een hotel te boeken voor de nacht.
Als dat kan beschrijf dat even voor ons.
Alvast dank,

mtvg leomatty

hier mee kun je echt gratis bellen naar amerika of waarnaar toe ook ,
instaleer het programma x-lite of 3csphone en je krijgt een inlog code van die site en je kan gratis bellen ik doe het namelijk al 3 maanden en nog niks te hoeven betalen gratis is echt ook gratis

kim

als je vanuit nederland naar mobiel in het buitenland belt kost het dan ook geld voor degene die in het buitenland zit?

Hans

@Kim
Volgens mij kost het geen geld, maar het kan afhangen van het abonnement dat iemand heeft

harry fecken |  http://harryfecken@wandoo.nl

Ik heb via i deal een beltegoed aangeschaft om naar duitsland te kunnen bellen van uit nederland.
Heeft iemand enig idee wanneer dit dan ook geactiveerd is, kan ik dat ergens zien ?

Skype tegoed vervalrtt na 180 dagen inactieviteit. Waardeloze actie.
EN WORDT MEN GEWAARSCHUWD DENK JE?...............

Jacob Bruinsma

Ik snap er weinig van. Ik heb Skype geïnstalleerd omdat ik veel telefonisch thuiswerk heb. Ik moest beltegoed kopen, prima voor wanneer ik mensen bel die géén Skype hebben. Verreweg de meeste van mijn telefonische contacten hebben wèl Skype. Of ik nu iemand bel met skype of zonder skype, er wordt 9 eurocent per minuut afgeboekt van mijn beltegoed, voor zover ik kan zien. Dat heeft als voordeel dat ik me geen zorgen hoef te maken dat na 180 dagen mijn beltegoed wordt afgeboekt. Maar daarmee is het "gratis" Skype wel duurder dan mijn glasvezelbellen...

Als vrienden of relaties je eenmaal hebben laten weten dat ze ook een skypeaccount hebben aangemaakt (stuur ze de link naar dit artikel) en als je de gebruikersnamen van anderen hebt ontvangen, kun je ze gaan toevoegen aan je Skype contactpersonen bestand en gaan bellen. Links in het Skype venster zie je de optie contactpersonen toevoegen staan. Daar voeg je de Skype contactpersonen toe. Je kunt ook naar contactpersonen zoeken door de zoekfunctie te gebruiken. Erg moeilijk is het niet. Het gebruik wijst zich meestal vanzelf.

Florentine

Ik bel mijn vriendje via skype die een Nederlandse mobiel heeft die momenteel in America op vakantie is. Als ik hem bel, kost het hem dan ook geld? En als het per abonnement verschilt, hoe kan ik die bedrag precies uitvinden? Is dat mogelijk?

frithjof

Ik heb een mobiel met wifi mogelijkheid.
Heb Skype geïnstalleerd.
Kosten met een ander mobiel met Skype, enekl indien actief, zijn gratis.

Wat zijn de kosten in een gratie WIFI omgeving in bv. AZIE naar een vastnummer in Nederland inlc startkosten met een maand abonnement van Skype van ca 4 euro?

EN

Wat zijn de kosten NIET in een WIFI omgeving, wel met skype op mijn mobiel via mobiel internet met nederlandse prepaid kaart naar een vast nummer in Nederland?

doeterniettoe

ik weet niet hoe ik kan zien of iemand online is. ik snap het daardoor niet zo goed kan iemand mij helpen??

Patty

Hallo Ik heb internet via mobistar door middel van een wifi verbinding. Ik heb 750 mb per maand tot mijn beschikking. Hoeveel mb's kost een skypetelefoongesprek?

Groetjes
Patty

Patty

Hallo Ik heb internet via mobistar door middel van een wifi verbinding. Ik heb 750 mb per maand tot mijn beschikking. Hoeveel mb's kost een skypetelefoongesprek?

Groetjes
Patty

wannes


Nou bij mij werkt het proma, maar het enige probleem wat ik ondervind is dat de microfoon open blijft staan.
Dat merkt ik bij een geluidsopname waar mijn stem doorheen klonk.

Hoe schakel id die microfoon uit?

francois

hoe kan het dat skype bij mij niet werkt en hoe kan ik het oplossen er staat dat skype niet compatible is met system debuggers like SoftICE kun je dat verklaren?Stuur a.u.b een mail ;)

Hans

Skype ondervindt op dit moment problemen volgens mij.
Ik heb ergens gelezen dat zij aanraden je software te updaten.

francois

Ik heb al verschillende versies geprobeerd maar lukt gewoon nii door dat system debugger SoftICE.

Stephan

Eindelijk eens simpel en duidelijk uitgelegd wat Skype is en wat de mogelijkheden zijn! Waarom zijn er niet meer mensen die deze eenvoud in hun uitleg hanteren?

Isa

Tenminste een heldere uitleg over wat Skype nu precies is. Thnx!

R.E. van Urk

Ik weet nu gewoon wat ik wilde weten!
Niets meer en niets minder.

teunissen.truus@gmail.com |  http://teunissen.truus@gmail.com

Heb veel plezier van Skype Heb naar een 06 nr in Griekenland gebeld Zijn daar voor de ontvanger ook kosten aan verbonden Graag hierop een antwoord
81247

Ik gebruik Skype veel om met mijn klanten te communiceren. Ik zou wel iedereen willen adviseren om een goede headset te gebruiken, de andere kant hoort het direct.

Solera

Hoe of waar kan ik beltegoed voor mijn Skype kopen?

R.Smit

Hele duidelijke en niet te lange uitleg.

An | communicatie |  http://www.goaltrainingen.nl

Communicatie met skype geeft nog meer voordelen. Communiceren met sms is mogelijk. Ook kun je voor een betere bereikbaarheid één of meerdere nummers kopen. Communicatie verbeterd dan met internationale contacten doordat ze met een locaal nummer kunnen communiceren. Naast skype kunnen ook mobile apps als viper communicatie met mobile contacten verbeteren.

An peters
www.goalretail.nl

bazz

gewoon in klare taal goed begrijpbaar.....

trudy

Informatie waar ik naar op zoek ben sinds een paar dagen:<br>
Hoeveel MB per tijdseenheid kost videobellen met Skype?

younes

ik heb skype op mijn gsm maar ik weet niet of ik moet betalen voor internet mobile

virginia

ik doe videogesprek met skype maar hoe zit dat als er iemand in buitenland zit kan die dan via vlaamse server ook op skype of moet dat dan via engelse server .want eerst zit hij op vlaamse server en meld zich af en zit dan ineens op engelse server waar zit hij dan

els hurkmans

kan iemand mij vertellen wanneer ik in azië naar een internet café ga, wat moet ik dan bij google intypen om op skype te koemen? Wanneer ik dan de skypenamen intyp van personen in nederland kan ik daar dan mee chatten? Zijn daar kosten aan verbonden?
Ik heb in nederland wel een skypeaccount en hier kan ik zonder problemen met mijn vrienden chatten.

min

ik wist niet wat het was en nu is het in een keer duidelijk

zero14

Om skype te kunnen runnen na na het desinstalleren van debugers dien je het volgende te doen

In the Start menu, click Run.

In the Run dialog box, type regedit, then click OK.

In the Registry Editor window, locate and delete the follow registry keys:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionAeDebugDebugger

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoft.NETFrameworkDbgManagedDebugger

Irene

Prima uitleg kort maar krachtig

cool

klaas

kan iemand uitleggen hoe ik iemand kan toevoegen als ik alleen zijn / haar nummer heb?

Het is mij niet echt duidelijk of skipen ook echt gratis is voor particulieren. Wat heb ik er aan op dit op mijn computer te instaleren? En mocht ik er wat aan hebben hoe werkt dit nu precies?

Bjorn

Volgens skype zou ik maar 1,9 c/pm betalen. Maar ik heb één minuut gebeld en er is al 32c afgeschreven.. Iemand enig idee hoe dit kan?

annet

hoe kan ik mij zelf zien op mijn ipod met skype?
graag antwoord!!!

djien soppe

als ik mobielenummers bel in nicaragua geeft skype aan dat het een foutief nummer is. ik kan wel sms en naar dit nummer. gek! sms lukt bellen niet. tot Vorige week februari 2012 lukt e t wel. wie weet er antwoord!!!!!!!!!!

G Buitink

ik heb helemaal geen skype aangevraagd, hoe kan ik er weer vanaf komen/

---

Ik heb gwn wifi. kan ik dan ook gratis Skype gebruiken? Dank je voor reacties!

sonja ploeg

weet iemand wat het kost om een telefoontje via skype te ontvangen op een buitenlandse sim kaart.
Ik il mijn dochter in curacao bellen op haar curacouse mobiel maar weet niet wat de kosten voor haar zijn

Fabia

Hallo,

Weet iemand of het de ontvanger ook geld kost zodra er door de verzender via Skype wordt gebeld naar mobiel?

Ik bekeek net mijn verbruik van mijn Nederlands mobielabonnement en vond de kosten buiten de bundel hoog. Ik kan niet informeren bij de klantenservice, omdat het te actueel is en pas bij de nota kan terug zien. En online vind ik ook geen informatie hierover.

Groetjes,

dessers guy

valbona |  http://199*

pierre.westerlinck@skynet.be |  http://pierre.westerlinck@skynet.be

als ik het skype nummer bel hoeveel kost het dan om naar thailand te bellen

Het artikel is helder en geeft antwoord op al mijn vragen!

Lulu

Handig om te weten en goed geformuleerd. Durf nu gebruik te maken van skype. Wordt echter niets gezegd over de aanschaf van camera of microfoon. Misschien erbij vermelden hoe dat moet???

slicher

ben een complete computer-leek, doch deze info is goed te snappen, ga zo door

Diana

Een helder en duidelijk verhaal.

ritasarani

Als ik aangemeld blijf op mijn telefoon. Kost dit dan geld?

..

ik heb een vraag, want ik wil skype downloaden, maar ik hoor hier van alles over kosten.. ik ben gewoon in nederland zou ik dan gratis als ik skype heb met een andere skyper in duitsland kunnen bellen zonder dat het iets kost of kost dat wel geld? groetjes

...

ik wil dit trouwens gewoon op mijn computer doen

Mevr. van der Halden |  http://WWW.CSMCOMPUTERSERVICE.NL

Mijn ervaring is dat ik meer mobiel bel, ik heb zelf belkaarten van C.S.M. Telefonie aangeschaft hiermee kan ik zowel naar alle vaste nummer en mobiele nummers vanaf € 0.02 bellen zonder starttarief en is voordeliger dan skype waarmee ik voorheen belde. Ik kan nu langer bellen voor minder vanaf elk nummer kan ik inbellen op 010

van Hirtum

Vrienden van mij hebben skype op mijn comp. geinstalleerd.
Werkte goed tot vorige week, nu krijg ik iedere keer de melding dat ik een tegoed moetkopen. skypen is toch gratis?
mvgrt,

Bert

Martin Grossey

Op mijn SKYPENAAM BOELEKE 10 heb ik nog € 19,11 staan.
ik kon hier niet meer in en heb een nieuwe account aangemaakt met SKYPENAAM martin.grossey en 10 € hiervoor betaald.
Kan die 19,11 € overgeheveld worden naar mijn nieuwe SKYPY :
martin.grossey. ??

Met dank,

Martin GROSSEY

Martin Grossey

Op mijn SKYPENAAM BOELEKE 10 heb ik nog € 19,11 staan.
ik kon hier niet meer in en heb een nieuwe account aangemaakt met SKYPENAAM martin.grossey en 10 € hiervoor betaald.
Kan die 19,11 € overgeheveld worden naar mijn nieuwe SKYPY :
martin.grossey. ??

Met dank,

Martin GROSSEY

H Smits

Dag

Beknopt en zeer helder wordt uitgelegd wat skype inhoudt. Ik heb een uur geleden skype gedownload en wil nu een vriend in engeland activeren dit ook te doen.
Ik gaf een 8 mag ook een 9 zijn ... sorry

A Praag

Hoeveel internettikken of UMTS neemt skype? Ik moet voor het skypen toch mijn mobiele internet gebruiken?
Wij hebben hier alleen mobiel internet.

P.C.M. de Jongh

Ik zie op plaatje overal mensen bellen met een gewone telefoon maar als ik de informatie lees dan met het is de pc, hoofd telefoon enz dus niet gewoon telefoon oppakken en bellen. Ik lees ook over abbonnement. Hoezo gratis Snap het niet helemaal

C van gulik

Hoe kom ik aan het mail adres van Skype

pcm de Jongh

Waarom moet ik beltegoed aanschaffen als Skype gratis is

gaby

ik heb skype op me mobiel ingestaleerd.
ik kan iedereen horen maar zij mij niet.
wat moet ik aanzetten of uitzetten of veranderen?

ik heb een samsung galaxy s mini2

Paula Bakelaar

Even tien tellen in de magnetron op volle stand.
Bij de mini is 12 tellen beter.

manuela

heb skype geinstalleerd omdat ik binnenkort naar NY ga.
ook het thuisfront heeft het geinstalleerd.
ik op een sony xperia, het thuisfront op een iphone.
ik heb 10,- beltegoed gekocht.
met wat testen in en rond het huis ben ik al 15% beltegoed kwijt.
snap er helemaal niets van.
heb je eerst startkosten en dan 0,02 cent per minuut?
zelfs als het thuisfront niet opneemt wordt er afgeschreven.
hebben we een skypenummer nodig?
volgens mij hoeft dat alleen als je naar een computer belt, toch?
ik hoop dat iemand het toch nog (snel) wat kan verduidelijken...

janwillem |  http://geen

ik zou ook wel graag in aanmerking willen komen met skype maar weet alleen nog niet hoe waat iemand anders dat voor mij

John Boy

Hey Jan Willem,

Sorry maar jij komt niet in aanmerking voor skype.
Surf naar www.postduif.nl voor een oplossing

Groet van John

Sander Otten

Hey,

Ik ga binnenkort verhuizen, en in mijn nieuwe woonplaats heb ik geen ontvangst.

Wanneer ik een Skype account maak, is het dan mogelijk voor mijn werkgever of andere partijen dat zij mij bellen op mijn skype nummer, terwijl zij geen Skype gebruiken, maar gewoon een vaste lijn of mobiele telefoon ?

Vriendelijke groet,

Sander Otten

Jeroen

Hallo,

Ik heb Skype genomen met daarbij een 070 telefoonnummer (Skype in dus). Mensen kunnen mij op dit nummer bellen welke ik gekoppeld heb aan een dual telefoon (of laptop) .

Nu is mijn vraag, als ik op vakantie ben, ben ik dan bereikbaar op dit 070 telefoonnummer als ik me skype op me laptop aan heb?
Betalen de bellers dan het lokale tarief dus de kosten voor bellen naar een 070 nummer?
Ik heb zelf een abonnement dat ik onbeperkt kan bellen naar vaste nummers in Nederland. Kan ik vanuit het buitenland dan ook via me laptop gratis bellen naar lokale vaste nummers (uiteraard nederlandse nummers)?
Je zou denken dat de lokatie niet uit moet maken waar ik zit?

Jeroen

Hallo,

Ik heb Skype genomen met daarbij een 070 telefoonnummer (Skype in dus). Mensen kunnen mij op dit nummer bellen welke ik gekoppeld heb aan een dual telefoon (of laptop) .

Nu is mijn vraag, als ik op vakantie ben, ben ik dan bereikbaar op dit 070 telefoonnummer als ik me skype op me laptop aan heb?
Betalen de bellers dan het lokale tarief dus de kosten voor bellen naar een 070 nummer?
Ik heb zelf een abonnement dat ik onbeperkt kan bellen naar vaste nummers in Nederland. Kan ik vanuit het buitenland dan ook via me laptop gratis bellen naar lokale vaste nummers (uiteraard nederlandse nummers)?
Je zou denken dat de lokatie niet uit moet maken waar ik zit?

Beste Hans-Wouter,

Mijn ervaring met Skype is niet echt positief. Zakelijk werken we met apple computers en mijn ervaring met FaceTime geweldig. Goede audio en beeld. De enige probleem is dat je wel een apple apparaat moet hebben.

Alexander | <a href="http://www.excellenttrainers.nl">Excellent Verkooptraining</a>

Skype is niet gratis
Laat je niet oplichten
Ik heb net opgewaardeerd. .en heb mijn dochter in nl geskypt. .ik kreeg een bericht van mijn provider dat ik maar90 mb had.
Schrok mij rot natuurlijk.
dit is de tweede keer. .de eerste keer geloofde ik dat niet.

julia |  http://geen

Is Er een probleem met Skype in Duitsland? Ik chat met een vriend al een paar jaar, eerder was dat op msn. Hij heeft een mac en een laptop.
Wij chatten geregeld soms om de 2 dagen en soms om de 3 dagen. Deze keer heb ik 6 dagen geen reactie op mijn berichten gehad, maar hij vertelde mij 10 dagen geleden, dat hij In Dortmund aan de rand van de woont,en dat daar vaak internet uitvalt. Aangezien hij de laatste tijd zijn gezondheid erg achteruit gaat, en hij vaak een paar dagen naar een ziekenhuis moet, omdat hij dan heel beroerd is, en spuitjes krijg. daar in het ziekenhuis, maakt hij geregeld tegen betaling contact. Maar wanneer hij thuis is en we op Skype schrijven, dat de verbinding vaak word verbroken.
Ik maak mij nu bezorgd. Ik kan hem niet telefonische bereiken. Om kort te gaan, is er momenteel problemen met internet of is het Skype? Ik zou graag willen weten wat er aan de hand is. Mijn vriend ken ik al 13 jaar en wij zijn beide op leeftijd. Ik ben van 1934, en hij van 1941.Wij zijn beide nederlanders. Als u mij wil helpen? heel graag! Vriendelijk groet julia

julia |  http://geen

Graag een reactie!

Adel

Vanuit Nederland wil ik Skypen met iemand die in het buitenland verblijft en daar gebruik maakt van wifi. Hij heeft een beperkte internetbundel voor in het buitenland. De kosten voor het bellen zijn mij bekend, maar hoe zit dat met het verbruik van de internetbundel van deze persoon die in het buitenland is???

Reageren

Let op
Uw naam en eventueel uw website worden getoond boven uw reactie.
Vul uw emailadres in als u op de hoogte gehouden wilt worden over reacties op dit artikel.

Uw naam
Uw emailadres  optioneel
Uw website optioneel
Zoekt u een sales training? Vraag 3 offertes aan
Advies Hoe selecteer ik een sales training?
Sales Training gevolgd? Geef een cijfer!
Sales Agenda
5 sep Customer Relationship Management (CRM 2.0)
Open training • 3 dagen
6 sep Klachtmanagement
Open training • 1 dag
6 sep Commercieel (zelf)inzicht vergroten
Open training • 1 dag • 8 pers.
Account Management
Acquisitie
Binnendienst
Klantgerichtheid
Leadgeneratie
Netwerken
Offertes schrijven
Onderhandelen
Overige
Presenteren
Retail
Sales Management
Social Selling
Telefonische vaardigheden
Verkoopgesprek
Verkoopvaardigheden
Onze auteurs
David  Bloch

David Bloch

In zijn internationale praktijk is David een veelgevraagd presentator, trainer, consultant, coach .. meer..

Jos  Burgers

Jos Burgers

Jos Burgers is veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals ‘Klanten zijn eigenlijk net me.. meer..

Victor  Bonke

Victor Bonke

Als bevlogen spreker, trainer en coach helpt Victor salesmensen bij (koude) acquisitie, gebaseerd .. meer..

Michel  Hoetmer

Michel Hoetmer

Michel Hoetmer is oprichter van SalesQuest, een trainingsbureau gespecialiseerd in acquisitie- en .. meer..

Walter  Spruyt

Walter Spruyt

Walter Spruyt is 1 van de 2 drijvende krachten acher Salesguide.be. Al 15 jaar vergezelt en coacht.. meer..

Jan-Willem  Seip

Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip (1968) is oefenmeester in klantcontact. Zijn motto is “Verkopen is mensenwerk”. Di.. meer..

Rene  Knecht

Rene Knecht

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. .. meer..

Harro  Willemsen

Harro Willemsen

Harro Willemsen is commercieel trainer, publicist en partner van 3to1. "Mijn missie is simpel: Ik .. meer..

Marcel  Hoefman

Marcel Hoefman

Marcel Hoefman helpt ambitieuze salesprofessionals en organisaties bij het vergroten van commercië.. meer..

Richard van Houten

Richard van Houten

Richard van Houten is (sales) trainer en partner bij Bron & Partners. Hij adviseert bedrijven (o.a.. meer..

Herman  Meijer

Herman Meijer

Herman Meijer heeft ruim veertig jaar ervaring in Sales en Management. Hij is bedrijfsadviseur, in.. meer..

NOG MEER VERKOPEN?